Fair Baby, eerlijke spullen voor je baby

Maak je baby blij en de wereld een beetje beter

Kleertjes van vrouwencollectief Global Mamas in Ghana of houten speelgoed van voormalige bedelaars in Tanzania. Op www.fairbaby.nl vind je de mooiste baby en peuterartikelen, gemaakt in ontwikkelingslanden.

 

Voor jou een leuk product, voor hen een inkomen
Alle Fair Baby producten zijn afkomstig van kleine tot middelgrote fairtrade projecten wereldwijd. Met een aankoop help je mama´s in Tanzania, Cambodja, Ghana en andere landen aan een inkomen. Een inkomen dat hun leven én dat van hun baby’s en kinderen net een beetje beter maakt!

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(2) reacties

  1. De link naar fairbaby.nl werkt niet! Is de naam misschien verandert? Ik ben wel nieuwsgierig.

    • Helaas is Fairbaby.nl ermee gestopt :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter