Home Weetjes — 20 mei 2011
Naar buiten app

De dagen voor mijn bevalling liep ik vaak een rondje door de duinen. Ook de maanden na de bevalling vond ik het heerlijk om buiten te wandelen met de kinderwagen en te genieten van mijn meisje en de paarden die zelf net een veulentje hadden gekregen. Waar kan je fijn naar buiten?

 

De nieuwe Naar Buiten app van Staatsbosbeheer wijst je de weg naar meer dan 100 natuurgebieden in heel Nederland. De app is gratis te downloaden via de iTunes App Store. Met de Naar Buiten app zijn de natuurgebieden van Staatsbosbeheer makkelijk te vinden. Na het kiezen van de gewenste reistijd en startpunt krijg je een overzicht van natuurgebieden in de buurt. Van elk gebied is een korte beschrijving beschikbaar en pictogrammen laten zien wat je er kunt doen.

Een druk op de knop brengt je naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie. De ingebouwde navigatie en routekaart van Google Maps wijzen je de weg naar de ingang van het gebied. Daar helpen een infopaneel, bezoekerscentrum of gemarkeerde wandelroute je verder.

Het enige nadeel is dat je niet weet of je er met de kinderwagen kunt wandelen. Dat zou nog een mooie extra toepassing zijn voor deze app.

Download hier de gratis app.

Bericht geplaatst door Tamara Hijl, mama van Renee (7 jaar) en Carmen (1 jaar).

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter