Celebs Home Winacties — 31 oktober 2011
Winactie november: vrijkaartjes voorstelling Bastiaan Ragas

BabyBeGood geeft 5 keer 2 kaarten weg voor de voorstelling ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ op 30 november in Podium de Vorstin in Hilversum.

Over de voorstelling

Help! ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is een herkenbare, komische, muzikale theatershow, naar de bestseller van Kluun. Ragas, zelf vader van vier kinderen, zag de potentie van het boek voor een theaterbewerking. Dick van den Heuvel, die eerder onder andere de musical Turks Fruit en de voorstelling De Gelukkige Huisvrouw voor zijn rekening nam, vroeg hij voor een bewerking van het script. Bastiaan Ragas en Dorien Haan zullen een voorstelling brengen waarin waarheden, leugens en herkenning over zwanger zijn en kinderen, elkaar in een snel tempo afwisselen. Geert Lageveen (regisseerde onder anderen Sanne Wallis de Vries en Plien en Bianca) is verantwoordelijk voor de regie. De voorstelling is te zien vanaf eind september 2011 tot en met maart 2012. Op 11 december gaat de voorstelling in première in de Stadsschouwburg in Leiden. Kijk hier voor de volledige speellijst.

Wil jij samen met je partner, moeder of vriend(in) op 30 november naar de voorstelling  in Podium de Vorstin in Hilversum?

Wij geven ze gratis weg! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mail ons op contact@babybegood.nl

Bericht geplaatst door BBG redactie.

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter