Baby Good Baby Home Kleding — 19 december 2011
BBG likes Emkie

Purestarters.nl presenteert nieuwe babyslofjes

Nederland is sinds kort een natuurlijk babyslofje rijker: het pure slofje van Emkie. Verantwoord voor natuur en mens, origineel bedrukt en heerlijk warm voor baby’s voetjes. Exclusief verkrijgbaar bij Purestarters.

Verrassende prints

De stoere babyslofjes van Emkie bestaan in verschillende modellen met verrassende prints en vrolijke kleuren. Ze zijn soepel, warm en bijzonder ademend en huidvriendelijk. De combinatie van suède, textiel en wol geven het schoeisel een speels uiterlijk. Bovendien is ieder paar uniek en met de hand gemaakt. In de hiel zit een aantrekbaar koordje zodat het slofje goed aansluit. Beschikbare maten: 18/19 en 21/22.

Verantwoord voor baby & milieu

Emkie slofjes bestaan uit leer en suède afkomstig van Duitse runderen. Het looien van dit Ecopell leer gebeurt in Beieren op natuurlijke wijze, met behulp van plantaardige looistoffen en totaal chroomvrij. De kleurstoffen zijn vrij van zware metalen. Verder komt er alleen gerecycled textiel en pure wol aan te pas. Een zeer verantwoord slofje dus, voor zowel baby als milieu.

Purestarters

Purestarters biedt een uitgebreid assortiment aan verantwoord geproduceerde producten voor baby’s eerste twee jaren en de (bijna-)mama. Op zoek naar organic, non-toxic of Fair Trade babyspulletjes? Dan is dit de webshop to be. Alle benodigdheden van verzorgen tot kleden en spelen overzichtelijk op een rij. Puur en simpel.

Bericht geplaatst door BBG redactie.

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter