9 maanden beurs Winacties — 22 februari 2012
Win workshop Babycooking t.w.v. 75 euro

Op donderdag 23 februari, vrijdag 24 februari en zaterdag 25 februari verloten wij de workshop Babycooking t.w.v. 75 euro op de Negenmaandenbeurs. Maak ook kans door een berichtje achter te laten op Facebook.

Deze kookworkshop is voor iedereen die graag zijn (klein)kindje vanaf de allereerste hap gezond en lekker wil laten (mee)eten en op zoek is naar praktische oplossingen om puur, echt en eerlijk eten te combineren met een overvol en leuk bestaan. We doen o.a een zeer verrassende blindproeftest, geven veel informatie en tips voor als je zelf wilt koken voor je kindje en gaan aan de slag met niet-alledaagse ingredienten. Na de workshop ga je vol inspiratie en informatie weer helemaal opgeladen én met een voorraad zelfgemaakte babyhappen naar huis.

Inhoud workshop Babycooking

  • hapje en drankje
  • blindproeftest
  • vrolijk en handig koeltasje
  • hip koelelement
  • voorraad eigengemaakte babyhapjes in handige bewaarbakjes
  • het boekje: “Samen aan tafel, volwassen recepten voor groot én klein”

Het voorraadpakket (incl. koeltas, koelelement, bewaarbakjes met inhoud en boekje vertegenwoordigt een winkelwaarde van 33,80 euro).

Locaties


AMSTERDAM – PRINSENGRACHT 252

Romantische locatie aan de gracht van Traiteur Rainarai, in deze Nomadische ruimte nemen we je graag mee in de wereld van Babycooking.
BREUKELEN – DANNESTRAAT 10
Je voelt je direct thuis is deze sfeervolle en huiselijke kookstudio van De Bourgondie, gevestigd in het hart van Breukelen.

HAARLEM – WAGENWEG 82

In ‘In Bocca al Lupo’ voel je de liefde waarmee de eigenaresse deze kookstudio tot stand heeft gebracht.
DEN HAAG – HAVERKAMP 222
De Babycooking workshops in Den Haag worden verzorgd door Joke Knoppert , ervaren voedingskundige en Babycooking partner en vinden plaats in de gezellige en professionele Kook- en Proefstudio in Den Haag Noord.

Bericht geplaatst door BBG redactie.

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter