Winacties — 10 mei 2012
Winactie: Kaartjes voor babyconcerten op Festival Classique

BabyBeGood geeft kaartjes weg voor de babyconcerten bij Festival Classique. 

Over Festival Classique

Festival Classique is het leukste klassieke muziekfestival van Nederland, met meer dan 100 workshops, voorstellingen en concerten. De zesde editie vindt plaats van 12 juni t/m 17 juni in de binnenstad van Den Haag, op en rondom de Hofvijver. BabyBeGood geeft bij de babyconcerten de workshop Natuurlijke babymassage-olie maken.

Over de babyconcerten

Het vertrouwen van kinderen groeit door beweging en communicatie via geluiden. Hierdoor kan een baby zich ontwikkelen tot een vrolijk kind. Tijdens de Babyconcerten wordt er ingespeeld op deze basiselementen. Op een zangerige manier wordt uw kleintje persoonlijk toegesproken. Vervolgens nemen de musici de baby’tjes mee op ontdekkingsreis door het oneindige heelal van muzikale geluiden, kleuren en klanken. De Babyconcerten hebben een magische en kalmerende werking op het piepjonge publiek. En met zoiets wonderbaarlijk moois als klassieke muziek kan uw eigen wereldwondertje niet vroeg genoeg beginnen!

***Tweelingen, drielingen en meerlingen opgelet!

Op zondag 17 juni om 14.30 uur is er een speciaal Babyconcert voor meerlingen. Ouders kunnen dan met al hun meerlingbaby’s tegelijk het Babyconcert bezoeken voor de prijs van één baby!

Winactie BabyBeGood 

1 kaartje voor het babyconcert op zaterdag 16 juni om 11 uur

De winnaar is Bregje van den Brand. Gefeliciteerd! Bregje is inmiddels op de hoogte gebracht. U kunt niet meer meedoen aan deze winactie.

Geef je op via Facebook of mail ons op contact@babybegood.nl.

Reageren tot 1 juni.

Foto: Onno de Bever

Bericht geplaatst door BBG redactie.


Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter