Home To do — 10 mei 2012
Workshops bij babyconcerten op Festival Classique

Wegens succes herhaald! Voor het derde jaar op rij staan speciale concerten voor de allerkleinste oortjes op het programma: de Babyconcerten. Tijdens de Babyconcerten zweeft uw baby als het ware op een muzikale wolk, waar muziekklanken, geluiden en lichtkleuren op een bijzondere manier op elkaar reageren.

Het vertrouwen van kinderen groeit door beweging en communicatie via geluiden. Hierdoor kan een baby zich ontwikkelen tot een vrolijk kind. Tijdens de Babyconcerten wordt er ingespeeld op deze basiselementen. Op een zangerige manier wordt uw kleintje persoonlijk toegesproken. Vervolgens nemen de musici de baby’tjes mee op ontdekkingsreis door het oneindige heelal van muzikale geluiden, kleuren en klanken. De Babyconcerten hebben een magische en kalmerende werking op het piepjonge publiek. En met zoiets wonderbaarlijk moois als klassieke muziek kan uw eigen wereldwondertje niet vroeg genoeg beginnen!

***Tweelingen, drielingen en meerlingen opgelet!

Op zondag 17 juni om 14.30 uur is er een speciaal Babyconcert voor meerlingen. Ouders kunnen dan met al hun meerlingbaby’s tegelijk het Babyconcert bezoeken voor de prijs van één baby!

Over Festival Classique

Festival Classique is het leukste klassieke muziekfestival van Nederland, met meer dan 100 workshops, voorstellingen en concerten. De zesde editie vindt plaats van 12 juni t/m 17 juni in de binnenstad van Den Haag, op en rondom de Hofvijver.

BabyBeGood workshop ‘Natuurlijke babymassage-olie maken’

Kom na of voor het babyconcert langs in de foyer van het Paradijs om zelf natuurlijke babymassage-olie te maken op basis van biologische amandelolie en etherische oliën naar keuze. De workshop is op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni tussen 10.30 – 11.00 uur. Per workshop kunnen er maximaal 10 personen aan deelnemen. De workshops zijn gratis


Bericht geplaatst door BBG redactie.

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter