Home Mama Green Weetjes Zwanger — 21 juni 2012
Het MamaGreenteam pakt uit op Ouders Natuurlijk beurs

De afgelopen maanden hebben ‘Mama Greens’ door het hele land ruim 50 zwangeren blij gemaakt met een bezoek en een gratis groene babydoos ter waarde van 70 euro. Aanstaande zaterdag, 23 juni, is het Mama Greenteam aanwezig op de Ouders Natuurlijk beurs in Doorwerth, bij Arnhem.  Daar geven ze gratis advies aan bezoekers over de groene stappen die je als zwangere én in het eerste jaar samen met je baby kunt zetten.

Mama Green is een ‘mom to mom’ concept waarbij mama’s in spé aan de hand van de babydoos worden geinformeerd over ecovriendelijk en groen ouderschap. Op de Ouders Natuurlijk Beurs zullen de Mama Green moeders vertellen over hun ervaringen de afgelopen maanden tijdens het uitreiken van de dozen.

Nieuwsgierig naar welke ecobewuste stappen je zelf kunt zetten voor jezelf en je kind(eren)? Dan is dit je kans om het Mama Greenteam te ontmoeten. Naast het geven van tips, zijn de Mama Green moeders vooral ook aanwezig om vragen en tips te ontvangen van aanwezige ouders over groen moederschap.

Mama Green is een samenwerking tussen BabyBeGood en een Een Veilig Nest en is mogelijk gemaakt door WECF (Women in Europe for a Common Future). Zwangeren met prangende vragen of die graag ervaringen over groen moederschap willen delen kunnen terecht op twitter via @Mamagreennl of @EenVeiligNest of de hash tag #groenebabydoos. WECF (Women in Europe for a Common Future) werkt hard aan een gezond leefmilieu voor iedereen. Eén van haar projecten, Een Veilig Nest, is speciaal gericht op het creëren van een veilige omgeving voor baby’s en jonge kinderen.

De Mama Green’s staan zaterdag voor je klaar in kraam 29 van BabyBeGood en Een Veilig Nest.

Bericht geplaatst door BBG redactie.

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter