Home Wannahaves — 03 juli 2012
BabyBeGood is jarig!

BabyBeGood bestaat nu 1 jaar! Wij kijken terug op een succesvol jaar waarin wij veel verschillende activiteiten hebben ontplooid en vele mama’s en papa’s in spe blij hebben gemaakt met onze BabyBeGood doos. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een extra kadootje in de babydoos gedaan: wasbare zoogcompressen van Bamboobies!

BabyBeGood 1 jaar

Het was een druk jaar waarin wij met onze partners van de babydoos op de Negenmaandenbeurs hebben gestaan met ons eigen duurzame workshop paviljoen. Ook hebben 30 zwangere vrouwen door onze mama’s van Mama Green (een samenwerking met onze partner Een Veilig Nest dat wordt mogelijk gemaakt door WECF) persoonlijk de BabyBeGood doos ontvangen met daarbij informatie over welke groene stappen ze kunnen zetten voor hun kindje op komst.

Op de dag van de duurzaamheid (11-11-11) en in maart 2012 organiseerden wij een lunch voor ondernemers en mama’s uit ons netwerk. Zo creëerden wij een plek voor inspirerende gesprekken. BabyBeGood is ook aanwezig geweest bij het mamacafe de Wandelwagensoos en op de Fryske babyfair waar wij de workshop ‘Natuurlijke massage-olie maken voor je buik en baby’ gaven aan zwangeren en moeders. Deze week wordt de workshop gegeven bij de babyconcerten van Festival Classique in Den Haag. Op 23 juni staan wij op de Ouders Natuurlijk beurs en organiseren wij met Ecomama, Big Bellies en Humana de kleding-doorgeef-actie ‘Mama geeft door’.

Op bezoek bij BN-ers

In november 2011 zijn wij op bezoek geweest bij Marianne Thieme (Fractievoorzitter Partij van de Dieren) in de Tweede Kamer waar  Marianne ons vertelde dat ze zeer blij was met een ‘goede’ babydoos. Marianne is inmiddels bevallen van dochter Amelie. In mei 2012 waren wij thuis bij Nicolette Kluijver (presentatrice van BNN) die in oktober 2012 haar dochter verwacht. Ook Nicolette was zeer enthousiast en moedigde ons aan om dit ‘super initiatief’ te promoten.

Babydozen

Ook het aankomende jaar gaan we samen met onze mama’s en partners verder met onze activiteiten en met de verkoop van onze babydoos. Het meest blij worden wij van de bestellingen door zwangeren, hun partners, vriendinnen en familie door heel Nederland en hun dankbare reactie op de babydoos. Wij hebben ook al het verzoek gehad om een babydoos naar Japan en Australië te sturen maar dat gaat helaas nog niet lukken. Deze week verschijnt het bedrijvenpakket voor collega’s en leidinggevenden van zwanger werknemers. Hier verschijnt meer nieuws over maar mocht je al interesse hebben dan kan je ons mailen.

Wasbare zoogcompressen als kadootje

Om te vieren dat BabyBeGood 1 jaar bestaat zit er nu extra in de BabyBeGood doos Bamboobies wasbare zoogcompressen van bamboe materiaal. De Bamboobies voelen zacht als fluweel en zijn niet dik want bamboe absorbeert zeer goed. Daarbij zijn deze wasbare zoogcompressen niet rond maar in hartjesvorm. Een musthave voor de moderne mama in spe!

Lees meer over Bamboobies op de site van Katoen&Ko.

Bestellen?

De feestelijke BabyBeGood doos is te bestellen via shop.babybegood.nl Let wel: op is op.

Bericht geplaatst door Anna en Tamara van BabyBeGood.

Opmerking bij de foto: de Bamboobies in de babydoos zijn wit van kleur.

 

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter