Een heerlijke kersenshake

Ik drink erg graag sojamelk. En T. ook. Veel lekkerder dan koemelk, wat mij betreft. En daar is meneer het mee eens. Ik mix altijd een gezoete variant met de naturel versie en koop altijd die van Alpro. Andere merken vind ik niet lekker. Er is ook nog een hypernaturelversie, zonder suiker en zout.

Kersen-sojashake

1 handje kersen (een stuk of 15), de pit eruit
120 ml. sojamelk (naturel of ongezoet)
evt. ijsklontjes

Mix de kersen en de sojamelk met enkele ijsklontjes in de blender. Voor heel kleine kinderen laat je de ijsklontjes weg.

Recept van Annemieke Dubbeldeman van Baby & dreumes eetfestijn.

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Hijl

Tamara Hijl (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress hit counter