Baby Cadeau Kleding — 05 juli 2012
Purestarters deelt kadobonnen uit!

Purestarters biedt een uitgebreid en vernieuwend assortiment aan verantwoord geproduceerde producten voor baby’s en kleuters en de (bijna) mama.Ben je op zoek naar mooie organic, pure of fairtrade babykleding, speelgoed of verzorgingsitems die net even anders zijn dan wat er al vaak wordt aangeboden. Dan is dit de webshop te be met stijlvolle merken als: Shampoodle, Koolabah, Redurchin, Katvig, Emkie, Anamalz, Organic Zoo, Maxomorra, Bamboo Baby, Hopsan, DUNS, Rosehip, Gro Company en nog vele andere …

Speciaal voor de volgers van Ecomama zit er een kadobon van 10 euro van Purestarters in de babydoos. Er worden er maar 20 weggegeven dus op is op.

www.purestarters.nl

Bericht geplaatst door BBG redactie.

Gerelateerde Artikelen

Share

Over de blogger

Tamara Peers

Tamara Peers (rechts) is mama van 2 dochters, oprichter van BabyBeGood en bedenker van de duurzame babydoos.

(0) reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

wordpress hit counter