4naturalkids

4NaturalKids lanceert de nieuwe biologisch katoenen Safari collectie

Met de nieuwe producten van baby lifestyle merk 4NaturalKids waan je je even op safari.

De bekende extra grote badcape en de speendoekjes hebben de nieuwe safari look gekregen. Daarnaast breidt 4NaturalKids haar lijn uit met een rammelaar en een wagenspanner. De frisse tinten pastel blauw, oudroze en gebroken wit vormen de basis. De aap, neushoorn, leeuw en olifant zijn een knipoog naar de savanne van Afrika.

Natuurlijke materialen

4NaturalKids kiest bewust voor natuurlijke en biologische materialen omdat deze vrij van giftige stoffen zijn. De producten worden met de hand gemaakt en de prints worden met water gedragen inkt op een ambachtelijke wijze gedrukt. Baby’s kunnen met de pure producten van 4NaturalKids veilig knuffelen en spelen.

4NaturalKidsleeuw

 

 

 

 

 

 

Over 4NaturalKids

4NaturalKids is in 2014 opgericht door Arlette Dijkstra. Met 4NaturalKids wil zij voorzien in de behoefte aan meer duurzame, biologische, eerlijke en toch ook hippe babyproducten. De uitgebreide collectie bevat onder andere speendoekjes en badcapes maar ook aankleedkussenhoezen en babyspeelgoed.

Gebaseerd op drie pijlers:

Puur: Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en andere natuurlijke materialen.

Origineel: Ieder exemplaar is uniek omdat de producten in een klein atelier met de hand gemaakt worden. Op deze manier heb je altijd een uniek, hip en stijlvol product in handen.

Praktisch: Bij 4NaturalKids is over ieder product nagedacht. De producten zijn veelzijdig en multifunctioneel.

4NaturalKidsaapje