Op het Puur Baby Plaza, puur & eerlijke plein van de Negenmaandenbeurs, kunnen bezoekers terecht in de huiselijke setting van de ASN Bank photobooth om een foto te laten maken als aandenken aan een gezellige dag op de Negenmaandenbeurs. Vijftig bezoekers worden extra getrakteerd door de ASN Bank. Zij krijgen een limited edition van upcycled Eppo de eekhoorn, een knuffel gemaakt van de restanten uit de kledingindustrie.

ASN Bank

Upcycled Eppo

Eppo is de eekhoorn van de ASN Bank. Speciaal voor 50 zwangere bezoekers van de Negenmaandenbeurs heeft de ASN Bank deze knuffels laten maken door Idid. Idid redesignt overschotten van de mode-industrie.

Hoe kom je in aanmerking voor een upcycled Eppo?

Dagelijks worden er Duurzame Mama Masterclasses door BabyBeGood over hoe je in 7 simpele stappen een ‘good & green’ leefstijl kunt starten met een baby. Je kunt je hiervoor opgeven via www.babybegood.nl/mamamasterclasses

De upcylced Eppo kun je na afloop van Duurzame Mama Masterclass en de mintgroene tour ophalen bij de ASN Bank photobooth.

Sparen voor de toekomst van je kind

De ASN Bank is een duurzame bank. Je kunt daar als ouders sparen voor je kind tegen een extra hoge rente. Op de achttiende verjaardag kan jouw kind over het geld beschikken; tot die tijd staat het vast.

Tegelijkertijd steunt de ASN Bank namens jouw kindje – maar zonder dat het iets kost – projecten voor straatkinderen van Cordaid in de Centraal-Afrikaanse Republiek en Congo. Zo helpen ouders hun eigen en een kansarm kind aan een mooie toekomst.

Wil je ook een jeugdspaarrekening van de ASN Bank openen? Bekijk voor meer informatie www.asn.nl