ASNBANKhipstel

De zwangere of net bevallen Negenmaandenbeurs bezoeker kon vorige week, in de speciaal ingerichte huiskamer, op de ASN Bank plaatsnemen om samen met hun familie – vriend, vriendin, vader, moeder, college, dochter of zoon – een knuffel aan elkaar en de upcycled Eppo te geven.

Bijzondere ontmoetingen

Voor het BabyBeGood team was het een feestje om tussen de drukte door in gesprek te gaan met zwangeren, stellen en families die een gezellig dagje Negenmaandenbeurs hadden gepland en even in rust op de ASN Bank plaats konden nemen. Een zwangere bezoeker zei: ‘Ik heb zelf een ASN Bank rekening maar nog niet voor mijn kindje. Die kan ik dus straks ook openen.’

Upcycled Eppo

Anna & Tamara van BabyBeGood gaven tijdens de Negenmaandenbeurs Duurzame Mama Masterclasses over de eerste stappen die je kunt zetten voor een groene toekomst van je kindje. Daarna kregen de deelnemers een rondleiding over het Puur Baby Plaza. Na afloop van de mintgroene tour ontvingen zij van de ASN Bank een upcylced Eppo. Deze eekhoon knuffel is gemaakt van restanten uit de mode-industrie, om precies te zijn van een overschot Sissy Boy broeken. Het slow fashion bedrijf Idid heeft deze limited edition Eppo knuffels speciaal voor de Negenmaandenbeurs gemaakt.

ASNBankgroepsfoto

Over ASN Jeugdsparen

De samenleving duurzamer en eerlijker maken. Dat is het ideaal van de ASN Bank. Met ASN Jeugdsparen sparen ouders of grootouders voor hun (klein)kind tegen een hogere variabele rente. Na de achttiende verjaardag krijgt het kind de beschikking over het geld. Namens de ASN Jeugdspaarders steunt de ASN Bank kinderprojecten van Cordaid en Nationaal Fonds Kinderhulp. Kijk voor meer informatie op www.asnbank.nl.

ASNBANKfamilie ASNBankfamilie

De ASN Bank photobooth foto’s zijn hier te vinden.