website takeover

Tamara en Anna

BabyBeGood laat haar online platform voor aanstaande en jonge ou2ders vanaf 18 oktober gedurende vijf maanden door de mensen achter Hummbaby, GoodBabyFood, Ringana, Oh-lief en Boro*Mini overnemen. Met deze bijzondere website takeover biedt BabyBeGood een podium aan inspirerende ondernemers om hun persoonlijke verhalen te vertellen en daarmee meer impact te generen voor een duurzame babybranche.

Het kiezen voor verantwoord ondernemen is een bewuste keuze. Vaak zijn ondernemers zelf net vader of moeder geworden en willen ze voor hun eigen kinderen betere producten dan dat nu voor handen is. Kinderproducten die aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk zijn en goede ingrediënten bevatten en onder goede omstandigheden worden gemaakt.

In zeven rubrieken bloggen en vloggen de duurzame ondernemers over hun persoonlijke drijfveren om met de onderneming te starten, wat ze tegenkomen als ondernemer en als ouder en wat hun favoriete ecofabulous producten zijn die mensen écht niet mogen missen. In samenwerking met Duurzame Kinderkamer Stylist Annemarie Federer laten ze zien hoe hun droom kinderkamer eruit ziet. Door de blogs te volgen word je als (aanstaande) ouder uit eerste hand geïnformeerd over de mooiste en nieuwste mintgroene producten op babygebied. Maar ook hoe deze producten tot stand zijn gekomen en waarom ze beter zijn voor je kindje en deze planeet.

Tamara van BabyBeGood: “De rubrieken worden heel persoonlijk en zijn bedoeld om een kijkje te nemen in het leven van een persoon die hard werkt om de wereld een stukje beter te maken, een zogehete “changemaker”.

website take over

HUMM

De verhalen staan op de BabyBeGood site (www.babybegood.nl) maar zijn voor insta-mama’s ook te volgen in beeld via @Babybegoodnl. HUMM Baby trapt als eerste af op 18 oktober.