Op het BabyBeGood workshop plein vinden creatieve en informatieve workshops plaats van drie duurzame merken waar we heel erg trots op zijn.
Deze merken zijn niet alleen mooi en handig in gebruik, ze maken de wereld voor onze kindjes een beetje mooier.

Alle workshops zijn gratis, aanmelden is niet nodig!

BabyBeGood workshopprogramma op de Negenmaandenbeurs 2018

Lees hier meer over de merken:

Over Seepje

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper van Seepje op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijk zeep maakten van vruchtenschillen. Schillen van de Sapindus mukorossi vrucht om precies te zijn. Daar zit saponine in, een natuurlijke vorm van zeep dus, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari de Nepalese schillenboer, en besloten hun   studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen een kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

seepje

Over Squiz

Als verloskundige en moeder-van-vijf weet Elizabeth alles van baby’s! Geboren in de Verenigde Staten en later geemigreerd naar Frankrijk heeft Elizabeth altijd met kinderen en moeders gewerkt. In 2008 stichtte Elizabeth de vrouwenvereniging Bursa International Women’s Association (www.biwabursa.org) op met als doel om samen Turkse en buitenlandse vrouwen samen te brengen in educatieve en charitatieve projecten.
Elizabeth ontdekte herbruikbare knijpzakjes tijdens haar reizen in de VS en was meteen overtuigd van de noodzaak voor dit soort product in Europa: Squiz was geboren!

Over Naty

Meer dan 20 jaar geleden ging Marlene Sandberg steeds regelmatiger nadenken over ecologische luiers. Ze was moeder van twee zoontjes, een bedrijfsadvocaat, en had een groeiend besef van milieuvraagstukken.
ECO by Naty luiers zijn het beste groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Dat is dankzij Marlene’s filosofie. “Ik startte mijn bedrijf vastbesloten om een uitstekend presterende luier te maken die vriendelijker voor de natuur en gezonder voor uw kindje was. ECO by Naty Babycare en ECO by Naty Womancare producten zijn dat allemaal.”