Beauty baby!
Voor mijn zesde blog over duurzame skincare, heb ik een hele sprankelende momblogger gevraagd of zij in een vlog haar ins en outs wat betreft beauty en huidverzorging met ons wil delen. Haar naam is Sanne, 26 jaar en moeder van twee kinderen.

La Vie Sanne
Sanne is sinds 2013 als blogger actief en schrijft dagelijks voor haar blog La Vie Sanne over beauty, lifestyle en haar leven als moeder. Ze is een trotse mama van zoon James (3) en dochter Ise (0).
Sanne weet vanuit haar eigen ervaring heel goed dat je als moeder weinig tijd hebt om jezelf te verzorgen, maar hecht er zelf veel waarde aan goed voor de dag te komen. Ze legt uit waar je op moet letten bij het gebruik van verzorging voor jezelf als ook voor de kinderen en hoe je in een handomdraai een verzorgde look hebt. Ze vergelijkt het opmaken met het drinken van een kopje koffie- ze heeft het allebei nodig om haar dag fris te starten.

Inspiratiebronnen Paula & Jetske
Sanne laat zich op het gebied van huidverzorging graag informeren en inspireren door twee echte skincare guru`s, Paula Begoun en Jetske Ultee. Paula is de oprichtster en innovatieve kracht achter Paula’s Choice huidverzorging en cosmetica. Ze is auteur van 20 bestsellers, waaronder:
Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me;
The Original Beauty Bible;
Blue Eyeshadow Should Be Illegal (niet meer verkrijgbaar);
Don’t Go Shopping for Hair-Care Products Without Me (niet meer verkrijgbaar).
Er zijn wereldwijd meer dan 2,5 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. In 1995 heeft ze op verzoek van duizenden van haar lezeressen besloten haar vele jaren van onderzoek naar huidverzorgingsingrediënten te gaan gebruiken om een eigen huidverzorgingslijn op te zetten, Paula’s Choice. Ze gebruikt alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de huid er echt jonger, stralender, en vrij van rimpels en puistjes uit laten zien.
Jetske is onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie en verdiept zich al jaren in huidverzorging. Ze is overtuigd van de zin van goede skincare, maar tegelijkertijd geschokt over de hoeveelheid onzin die er wordt verkocht in de wereld van cosmetica.

Ik zou zeggen, ga er lekker voor zitten en laat je inspireren door beautyjunky Sanne!

Wil je meer weten over misleidende verzorgingsproducten, kijk dan eens op mijn eerder verschenen blog.