noppies

Nee, ik heb nog geen sixpack. Ik heb alweer hard gelopen en doe nu wekelijk Pilates – ik voel me echt al een stuk fitter – maar mijn buikje is er nog niet van af. Nu hoef ik geen maatje 34 maar het zou wel fijn zijn als mijn kleding mij weer goed past.

Lena’s libary

In de Jordaan in Amsterdam zit Lena’s library, een kledingwinkel waar je kleding kunt lenen. Dat is een uitkomst! Nu kan ik voor een paar maanden kleding lenen en straks een maatje kleiner nemen.

Hoe werkt het?

Je betaalt per maand een vast bedrag en daarvoor ontvang je punten (100, 200 en 500). De kledingstukken hebben ook punten. Je kunt zo precies zien hoeveel kledingstukken je kunt lenen. Je kunt het nu terugbrengen en ruilen wanneer je wilt. Is dat niet handig?

Positiekleding lenen

Sinds kort lenen ze ook positiekleding van Noppies uit. Was die mogelijkheid er maar eerder geweest want ik heb tijdens mijn ¬†zwangerschappen bijeenkomsten en evenementen gehad waar ik gekleed naartoe moest; ik had graag een mooi jurkje van Noppies bij Lena’s library geleend.

Lena

Winactie

Twee zwangeren maken nu kans om bij Lena’s library een maand positiekleding van Noppies te lenen. Hoe maak je kans? Laat een berichtje achter op onze Facebook pagina¬†en like de Facebookpagina van Lena’s library.

De winnaars worden maandag 15 juni 2015 bekend gemaakt.

AnnaLena1