De ideale kinderkamer van Boro*Mini is fris, stoer, modern, laat ruimte voor verbeelding, straalt lol uit en bestaat uit 100% natuurlijke materialen waarbij een mix van oude en nieuwe meubels samen 1 geheel vormen. In deze kinderkamer zijn natuurlijk de organic essentials van Boro*Mini terug te vinden. De Duurzame Kinderkamer Stylist heeft dit aangevuld met mooie en duurzame producten.

1 Schommel

Zwieren en zwaaien in de kinderkamer, een droom voor elk kind. Deze duurzame schommel is van het Finse merk Lillagunga en gemaakt van beukenhout.

€ 269,- via www.lidor.nl

2 Slinger

Slapen is een feestje en bij een feestje horen slingers. Deze slinger van BORO*MINI wordt gemaakt van 100% geupcycled katoen, dus van stukjes stof die overblijven.

€ 29,95 via www.boromini.com

3 Lazy Bear

Van deze ‘luie’ beer van het merk Fabelab word je vanzelf slaperig. Gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en is dus vrij van chemische stoffen. Fijn en veilig voor je kindje.

€ 24,50 via www.cozykids.nl

4 Badcape

Een heerlijke badcape van BORO*MINI om je kindje mee af te drogen na het badderen. De badcape heeft een vrolijke grafische walvissen print.

€ 39,95,- via www.boromini.com

5 Ledikant

Een ledikant om lekker in uit te slapen. Het merk Oeuf NYC combineert functioneel, tijdloos en stijlvol eco design. De sparrow crib is gemaakt van berken multiplex en eco-MDF, met non-toxische afwerking. Vervaardigd onder de Europese milieu normen.

€ 787,- via www.nestkidsconceptstore.nl

6 Hydrofieldoek

Een onmisbaar item. Een multifunctionele doek voor thuis en onderweg. De hydrofieldoek van BORO*MINI is gemaakt van 100% Oekotex katoen en gekleurd met plantaardige verf.

€ 27,95 per 3 via www.boromini.com