Oh-Lief-natuurlijke-verzorgingsproductenZwanger van ons eerste kindje, las ik in het vliegtuig in het prachtige Zuid-Afrika een artikel over de 100% natuurlijke babyverzorging van Oh-lief. Dit artikel heeft mijn leven veranderd. Hoe? dit lees je hier. In Nederland had ik al ‘research’ gedaan naar natuurlijke babyverzorgingsproducten, maar zo’n mooi en puur verzorgingsmerk als Oh-lief had ik nog niet eerder gezien. Ik kocht in Kaapstad de Oh-lief verzorgingsproducten. Wow wat een heerlijke producten en een duurzame aanpak, echt een cadeautje! Ik vertel je graag wat Oh-lief zo bijzonder maakt.

Wat maakt Oh-lief zo bijzonder?

De verzorgingsproducten bevatten alleen ingrediënten die 100% natuurlijk & biologisch (SOIL gecertificeerd) zijn. De naam ‘Oh-lief’ is een woordspeling van de Zuid-Afrikaanse taal, met een verwijzing naar Olijfolie en Liefde, de belangrijkste ingrediënten van de Oh-lief verzorgingsproducten. Daar worden natuurlijke en biologische ingrediënten aan toegevoegd zoals bijenwas en lavendel. De ‘Bum balm’ voor de billetjes en ‘Baby wax’ voor het lijfje of een babymassage zijn zelfs zo zuiver dat je ze zou kunnen eten. De balms zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen, dus ook parabeenvrij. Louiza van Oh-lief legt je hier uit hoe dat mogelijk is!

De producten bevatten verder geen toegevoegd parfum of andere vervelende stoffen. Helemaal veilig dus voor de complete verzorging het tere babyhuidje.

Oh-lief geeft terug aan de natuur

Oh-lief heeft een speciale box ontworpen met daarin het volledige baby assortiment. Wat deze box extra speciaal maakt zijn de GPS-coördinaten, die in de box te vinden zijn, van de plek in Zuid-Afrika waar Oh-lief een boom plant in het Zuid Afrikaanse Platbos: een re-foresting program. Tijdens mijn trip bracht ik een bezoek aan dit bos. Ik vond het geweldig om te zien dat we eigenlijk met elkaar een enorm bos aanplanten! De giftbox is genomineerd voor de Green Baby Innovation Award stemmen=Lief en kan tot 1 februari. De vakjury is gevallen voor de unieke zuiverheid, de beste mix van natuurlijke baby verzorgingsproducten in een mooie gift box en uiteraard het re-foresting program wat erbij hoort.

Check hier de video van mijn bezoek:

Eerlijke productie

En last but not least: de Oh-lief producten worden op aanvraag met de hand gemaakt in de fabriek in Kaapstad, er wordt dus niets verspild! De keuze om de verzorgingsproducten met de hand te produceren zorgt lokaal weer voor meer werkgelegenheid. Zo support Oh-lief de mensen en geen machines, geweldig toch?! Ik heb met eigen ogen gezien dat er veel werkloosheid en armoede is in Zuid-Afrika. Oh-lief biedt werkgelegenheid aan een team van vrouwen en helpt hiermee de hele community!

Check hier waarom de producten met veel liefde worden gemaakt:

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar Oh-lief, check voor meer info Oh-lief.nl

 

Liefs Esther

Oh-Lief-natuurlijke-verzorgingsproducten