Evy + Anne lifestyle

Elk bedrijf start met een idee. Een idee dat erom vraagt uitgewerkt te worden. Zo begon het ook bij Evy+Anne Sleepstyle for little Kids. Na de geboorte van haar derde kindje merkte Annemarie Federer dat er eigenlijk helemaal geen handige lakentjes en dekentjes bestonden om je kind mee in te stoppen. Vooral in de kinderwagen en wieg ontstond elke keer een onbedoelde matras verhoger. Instoppen en toedekken moest toch makkelijker en beter kunnen?

Twee jaar na de geboorte van de derde besloot Annemarie de grote stap te zetten. Samen met haar moeder zette ze haar ideeën om in een product. Moosje was geboren. Het eerste product van haar eigen merk Evy+Anne. Een prachtig laken en deken in één, waarmee je makkelijk kunt instoppen.

Praktisch en mooi

Praktisch en mooi is dé ideale combinatie, daar Evy+Anne Sleepstyle for little Kids voor. Aangevuld met kenmerken als krachtig door eenvoud, exclusief, multiple use, kwaliteit, duurzaam en tijdloos met een klassieke touch. Dit is de visie van Evy+Anne Sleepstyle for little Kids, zowel voor het eigen merk Evy+Anne, als voor de andere producten die in de webshop te vinden zijn.

Evy + Anne beeld

De collectie

Bij Evy+Anne Sleepstyle for Little Kids kiezen wij bewust voor een kleine collectie die zich geheel richt op slapen voor Little Kids van 0 tot 4 jaar. Bij ons kies je uit zeer zorgvuldig geselecteerde, exclusieve merken en producten. Dit betekent dat er soms per categorie twee producten staan.  Wij gaan voor mooie producten met een toegevoegde waarde, van merken die je niet overal vindt.

Duurzame stoffen en productie

Het eigen merk van Evy+Anne Sleepstyle for Little Kids gebruikt zoveel mogelijk duurzame stoffen. Moosje wordt gemaakt van GOTS gecertificeerde katoen. Dit staat voor Global Organic Textile Standard en wordt erkend als ’s werelds meest toonaangevende verwerkingsstandaard voor textiel gemaakt van organische vezel. Ook hechten wij veel waarde aan de manier van produceren. Geen kinderarbeid, een eerlijk loon en goede werkomstandigheden. De producten van het merk Evy+Anne worden uitsluitend in Nederland gemaakt door sociale instellingen of kleine zelfstandigen. Ook van alle andere merken die zij voeren is bekend dat zij duurzame stoffen en eerlijke productie net zo belangrijk vinden als wij.

Kortom, neem een kijkje op de site van Evy + Anne Sleepstyle voor duurzame slaapinspiratie! 

Lees hier ook de blogs van Annemarie Federer over duurzaam inrichten van de babykamer:

Binnen kijken bij een mintgroene babykamer

De nieuwste trend is de mintgroene babykamer

 

logoEvy+Anne