GoodBabyFood

Primeur: 50.000 bezoekers van de Negenmaandenbeurs 2016 krijgen eerlijke informatie over voedzaam eten voor zichzelf en hun kinderen. Juist deze doelgroep heeft behoefte aan die informatie, omdat zij het beste willen voor hun kindje. Een goed voedingspatroon vormt hiervoor de basis en is van grote invloed op de ontwikkeling van kinderen.

GoodBabyFood campagne – Laat je inspireren en vergroot je kennis over voeding voor je kleintje.

De bezoekers van de Negenmaandenbeurs willen wij inspireren en helpen bij het vinden van goede en betrouwbare informatie. Eerlijk en voedzaam eten is immer een goede investering voor je kind, zowel tijdens de zwangerschap als daarna. Daar wordt je kindje gelukkig en succesvol van. Deze uitspraak is natuurlijk niet ergens op gebaseerd…

En waar anders dan op de Negenmaandenbeurs kan deze boodschap goed verteld worden? Samen met auteurs, kinderartsen, wetenschappers, producenten, foodbloggers en overige experts op het gebied van (baby)voeding  dragen we dan de gezamenlijke boodschap uit:

“Investeer in de toekomst van je kind, kies voor voedzaam eten”

Persevent

De GoodBabyFood ambassadeurs nemen samen plaats aan tafel bij (tijdens ipv bij?) de opening waar ze een startsein zullen geven voor de campagne GoodBabyFood.

GoodBabyFood ambassadeurs: Dr. Koen Joosten (kinderarts-intensivist Erasmus MC), Claire van den Heuvel (auteur Easy Peasy/Bluebelle), dr. Kees Boer (gynaecoloog AMC i.r.), Laura Emmelkamp (van het platform Keet Smakelijk), Kirsten Wegener-Toeset (levensmiddelentechnoloog en directeur van De Kleine Keuken), Tamara Peers (mintgroen platform BabyBeGood), Elske van Hoeckel-Smid (Ekoplaza), Veronique Hundscheid (voedingsdeskundige praktijk Adfymenta) en Gees van Asperen (eigenaar van Babycooking).

Vijf dagen lang is er op de Negenmaandenbeurs aandacht voor het belang van voedzaam eten voor zwangere vrouwen en baby’s. Kom naar de workshops & lezingen van onze GoodBabyFood ambassadeurs.

Lees hier de interviews met de ambassadeurs: Gees van Asperendr. Kees Boer, Laura Emmelkamp, Claire van den Heuvel, Dokter KFM Joosten, Kirsten Wegener-Toeset, Elin Karlsson, Elske van Hoeckel, Veronique Hundscheid.