Ellaskitchen - Fred - prunes prunes prunes expressive face

Op de Negenmaandenbeurs verzorgt het team van Ella’s Kitchen op zaterdag 27 februari en zondag 28 februari een proeverij voor de beursbezoekers. Kom naar stand 08.123E en ervaar zelf hoe je baby’tje hapjes proeft!

Smaakpapillen

Wanneer een baby voor het eerst iets nieuws proeft, trekt hij vrijwel altijd een vies gezicht. Ella’s Kitchen heeft ontdekt dat baby’s 3 keer zoveel smaakpapillen in hun kleine mondje hebben als volwassenen en daarom is het proeven van nieuwe hapjes een super intense smaakervaring voor die kleintjes. Een vies gezicht trekken ze dus niet omdat ze het niet lekker vinden.

Big Tastes Menu

Ella’s Kitchen heeft samen met &Samhoud het Big Tastes Menu ontwikkeld, zodat jij als ouder kunt beleven hoe het is om eten te ervaren zoals jouw kindje dat doet. Probeer dezelfde hapjes, maar met een 3 keer zo grote smaakintensiteit als normaal! Leer begrijpen hoe zoet een aardbei voor een baby smaakt en hoe intens bitter een spruitje kan zijn, waardoor je de soms heftige reactie op eten beter kunt plaatsen. 

Bij Ella’s Kitchen zoeken we tot op de bodem uit hoe de ieniemienie smaakpapillen van baby’s werken, zodat we de lekkerste hapjes met de hoogste kwaliteit kunnen ontwikkelen, speciaal voor hen. Vanaf de allereerste hapjes leren ze zo een goede relatie op te bouwen met gezond eten.

Kom op zaterdag en zondag proeven als een baby op het Puur Baby Plaza van de Negenmaandenbeurs.

 EK_logo_good_bluestrap_RGB jpg