MomblogCharlotte

Hi vanuit Oostenrijk!

Mijn naam is Charlotte Müller, 36 jaar, getrouwd met een Duitse man, dankbare bezitter van een chocoladebruine labrador die luistert naar de naar Jimmy en trotse mama van onze tweejarige dochter Sam. Eind november zal er nog een mini-Müller op de wereld komen. Ik woon sinds 4,5 jaar in het mooie berglandschap van Oostenrijk, in het welbekende Tirol. (Nee ik ben geen skilerares en ik bevind me niet in een lallend skidorp)
Ik zing, zeil, ski, wandel, jog en reis graag. In de keuken voel ik me steeds meer thuis en probeer regelmatig nieuwe makkelijk-te-maken gerechten uit.

Sinds begin 2008 ben ik zelfstandig ondernemer op het gebied van Communicatie en PR en heb vele en afwisselende kansen gehad om uitdagende functies in vooraanstaande maar ook kleine en onbekende bedrijven te bekleden zoals Sanoma Uitgevers, Stoomschip De Rotterdam, WestCord Fashion Hotel Amsterdam. Na mijn emigratie heb ik mijn liefde voor communicatie en organisatie kunnen voortzetten als PR verantwoordelijke voor de Benelux markt voor het vakantiegebied de Kitzbüheler Alpen, ben ik sinds 2 jaar eigenaar van en weddingplanner voor www.trouweninoostenrijk.nl en kan ik mijn mintgroene hart sneller laten kloppen via mijn blog www.ilikefresh.nl

Avontuur

Na 13 jaar Amsterdam werd het tijd voor een nieuwe stap in mijn leven: Ik besloot mijn liefde achterna te gaan en mijn spullen te pakken voor een avontuur. De bergen en het buitenleven hier geven zoveel rust en regelmaat, dat het heel makkelijk was en nog steeds is om de draad op te pakken. Bovendien is het goed op die manier uit je comfort-zone te komen en open te (moeten) staan voor nieuwe dingen, een nieuw leven. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Dankzij de nieuwe omgeving, de nieuwe taal in combinatie met de hoge levenskwaliteit hier (bijv. een hele gezonde work-life balans en biologisch, traditioneel en gezond eten is hier geen trend of hype, maar doodnormaal), kwam ik mezelf vaak tegen en stelde ik me regelmatig de vragen ‘waar wil ik heen’ , ‘wat vind ik belangrijk in mijn leven’ en ‘wat wil ik bereiken’? Vragen die een bewuster leven impliceren.

MomblogCharlotte2

Ilikefresh

Het was duidelijk dat ik graag wilde bijdragen aan een betere wereld. Om dagelijks een mintgroen steentje te kunnen bijdragen, ben ik in mijn zoektocht bij het ongekend duurzame Oostenrijkse lichaamsverzorgingsmerk Ringana uitgekomen. Los van hoogwaardige natuurlijke familieproducten op basis van kruiden, groente en fruit, is het gehele productieproces OOK duurzaam. Deze wel heel mintgroene bedrijfsfilosofie inspireerde mij om naast het mama-zijn en mijn communicatie-bezigheden me als onafhankelijk partner in te zetten Ringana verder internationaal bekendheid te geven, met als focus de Nederlandse markt.
Ik krijg er energie van om dingen waar ik blij van word te delen! Zo heb ik ruim drie jaar geleden mijn blog Ilikefresh.nl gestart. Mijn missie is om hiermee veel meer mensen te bereiken, te enthousiasmeren en ze tegelijkertijd te prikkelen om na te denken over wat ze elke dag aan chemische middelen en voeding tot zich nemen. Velen zullen daar, net als ik destijds, helemaal niet bij stilstaan. Heel begrijpelijk voor de marketingwereld waarin we leven. Maar ook gezond…?

Zo! Genoeg over mij. Nu ben jij aan de beurt. Wat houd jou eigenlijk bezig op het gebied van mintgroen leven?