Voedingskundige Veronique Hundscheid en Margriet de Rijk gaan de komende maanden langs bij mama cafe’s om te praten over gezonde (bij)voeding voor kindjes van 0-4 jaar oud.

NANNYcare Quiz, kadootjes en lekker spelen

Tijdens een korte quiz maken de jonge ouders op een leuke manier kennis met het onderwerp (bij)voeding en in het bijzonder over de voedingswaarde van geitenmelk. “Ik ben zelf als moeder onzeker over wat het beste is qua voeding voor mijn dochter’ zegt Anna Schoemakers van BabyBeGood. ‘Ik leer graag van experts zoals Veronique zodat ik met meer vertouwen mijn kindje kan voeden.’ Na afloop van de quiz is er ruimte om vragen te stellen aan Veronique. Als extraatje krijgen de bezoekers een gratis NANNYcare goodiebag mee naar huis.

Mama Cafés

Mama Cafés zijn ontmoetingsplekken voor (aanstaande) ouders/verzorgers en hun kinderen. Hier kun je laagdrempelig andere ouders ontmoeten. Enerzijds voor het contact en de gezelligheid. Anderzijds omdat je graag ervaringen wilt delen en advies wilt krijgen van andere moeders hoe zij dat doen met slapen, voeden, verzorgen etc.
Ouders kunnen tijdens het Mama Café genieten van een lekkere kop koffie of thee terwijl ze kletsen met de andere ouders. Daarnaast vormt een Mama Café altijd een plek om je kleintje te kunnen voeden en/of verschonen. Voor de kinderen biedt het Mama Café een veilige speelplek met speelgoed, speelkleden en anderen kinderen om mee te spelen. Voor meer informatie over mama cafés bekijk www.mamacafenetwerk.nl


Over NANNYcare
NANNYcare geitenmelk producten zijn afkomstig uit Nieuw-Zeeland, waar geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. Er worden geen groeibevorderende middelen aan de geiten gegeven. De geiten grazen in de nog nauwelijks door milieuvervuiling aangetaste natuur. NANNYcare geitenmelk producten zijn vrij van sucrose, maltodextrine en toegevoegde glucosestroop en zijn geschikt voor vegetariërs.

Vanaf maart 2017 gaan Veronique & Margriet langs bij de volgende mama café’s:

8 maart Sittard

17 maart Ommoord

24 maart Almere

21 april Arnhem

in mei Gouda