Nederlands’ eerste pop-up Babyrestaurant op de Negenmaandenbeurs

Op woensdag 20 februari om 12 uur opent Meesterkok en NAGF-ambassadeur Rudolph van Veen het eerste pop-up Babyrestaurant in Nederland met verse groente en fruit. Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF), GoodBabyFood, het Voedingscentrum en Negenmaandenbeurs hebben de handen ineen geslagen om aanstaande ouders te helpen bij het starten van een gezond voedingspatroon voor baby’s van min 9 maanden tot plus 9 maanden Van 20 tot en met 24 februari kunnen bezoekers terecht voor informatieve proefworkshops door experts, verse groente en fruit en recepten voor thuis in het Babyrestaurant (stand 08.418) op de Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI.

Kratten groente en fruit

Op het plein, tussen de kleurrijke kratten groente en fruit, staat middenin een ronddraaiende bar met verse proefhapjes voor zwangeren en baby’s vanaf 6 maanden. Schuif aan bij de bar en neem deel aan de korte, informatieve workshops over gezonde en veilige voeding tijdens de zwangerschap en praktische tips voor het eerste hapje van je kind. Door gezond en gevarieerd te eten en het op een positieve manier aan te bieden leg je immers een goede basis. Om je op weg te helpen om zelf thuis gevarieerd te koken wordt er bij het Babyrestaurant volop groente en fruit uitgedeeld met bijbehorende recepten uit het familiekookboek “Van Kleine Spruit tot Toffe Peer”.

Het Pop-up Babyrestaurant is een initiatief van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF), GoodBabyFood, Voedingscentrum en Negenmaandenbeurs.

Het Babyrestaurant word mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Moekes Maaltijd, Gezond eten voor je kind en Van Kleine Spruit tot Toffe Peer en de leverancies Fruitmasters, Nature&More, Koppert Cress, The Greenery en VanNature. 

Voor meer informatie over dit initiatief neem contact op met concept- en projectbureau GoodBabyFood, 0653959084