WasbareluierWereld

Maakt zich sterk voor wasbaar

Zwangeren en ouders kunnen vanaf nu voor al hun vragen over wasbare luiers terecht op WasbareluierWereld.nl. Het eerste online kennisplein in Nederland over dit onderwerp. De website geeft onafhankelijke informatie, deelt ervaringsverhalen van ouders én biedt ondersteuning bij het kopen van luiers.

Alles over wasbare luiers op één plek
Als nieuweling in de wereld van wasbare luiers komt er veel op je af. De keuze is enorm en adviezen divers. Het nieuwe kennisplatform WasbareluierWereld biedt uitkomst. Alles wat je moet weten, handig en overzichtelijk op één website. Het platform is niet gelinkt aan een merk of webwinkel, maar deelt juist onafhankelijke informatie en ervaringen. Wel heeft het kennisplein een handig overzicht met wasbare-luiermerken. Plus (web)winkels in Nederland en Vlaanderen waar de luiers te koop zijn. Op de hoogte blijven van activiteiten of op zoek naar een luierconsulent? Ook dan ben je bij WasbareluierWereld aan het juiste adres.

Voordelen wasbare luiers
Wasbare luiers vies? Er kleven juist veel voordelen aan! WasbareluierWereld wil het gebruik ervan dan ook stimuleren. Zo besparen ouders met de wasbare variant per kind jaarlijks 260 tot 500 kilo aan luierafval. Verder is het op de langere termijn goedkoper, zelfs inclusief de waskosten. Ook belangrijk: de katoenen luiers zijn beter voor het kindje. Want: zacht voor de billen en vrij van schadelijke stoffen, waardoor de kans op allergische reacties kleiner is.

Meer informatie: www.WasbareluierWereld.nl