noeser

In de BabyBeGood doos zit vanaf vandaag hippe zakjes van het biologisch katoenen babykledingmerk nOeser. Ben je op zoek naar een orgineel kadootje voor een zwangere of jezelf? Bestel de BabyBeGood doos vol met pure producten voor baby’s.

nOeser

Het Nederlandse merk nOeser maakt hippe, biologisch katoenen babykleding waar je blij van wordt. Heb je al op de website hun nieuwe collectie Birds ‘n Bears gezien? Wij zijn een beetje verliefd op deze vogels en beertjes!
noeserbeer

 

 

 

 

 

 

 

BabyBeGood doos

De BabyBeGood doos is speciaal samengesteld voor ouders die op zoek zijn naar aantrekkelijke en verantwoorde alternatieven voor hun kindje (op komst). BabyBeGood heeft een selectie gemaakt en de producten uitgekozen waarvan zij denken dat een moderne ouder blij van wordt. De babyproducten zijn hip & puur en heeft al vele andere mama’s (en papa’s) blij gemaakt waaronder de bekende mama’s schrijfster Susan Smit, presentatrice Nicolette Kluijver, politicus Marianne Thieme en oud vj Renee Vervoorn (zie foto).

ReneeVervoorn

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over de inhoud hier.

Bestel de babydoos?

Via shop.babybegood.nl kun je voor 25 euro (inclusief verzendkosten!) de babydoos bestellen. Mocht je het kado willen geven dan doen we er graag een persoonlijk berichtje bij.

nOeserzakjes