Portfolio BabyBeGood: Negenmaandenbeurs

BabyBeGood is een creatief conceptbureau wat zich richt op campagnes en pr-events voor de mintgroene aanstaande en jonge ouders, onder andere op de Negenmaandenbeurs.

De mintgroene doelgroep is op zoek naar juiste informatie over hoe je een eerlijke en bewuste leefstijl kunt starten of voortzetten met een klein kindje of kindje op komst.

BabyBeGood bedenkt en realiseert concepten die toegankelijk, bruikbaar en vernieuwend zijn, zo hebben wij het Puur Baby Plaza in samenwerking met andere duurzame partners op de Negenmaandenbeurs neergezet: dé hotspot van de Negenmaandenbeurs.

Een bezoek aan het Puur Baby Plaza is voor de beursbezoeker een feelgood ervaring. Op het plein kunnen de beursbezoekers aantrekkelijk en verantwoord shoppen maar ook meedoen aan de interactieve workshops en inhoudelijke mama masterclasses.

BabyBeGood storytelling

In onze concepten vinden we het belangrijk om het eerlijke verhaal centraal te stellen. Door eerlijke storytelling toe te passen wordt er meer waarde gecreëerd.

BabyBeGood helpt bedrijven & organisaties met de communicatie richting de mintgroene doelgroep: van een PR-strategie tot aan een PR-stunt. Van persberichten tot aan Free Publicity in allerlei kranten, magazines of websites en blogs.

Puur2.2

 

 

 

 

 

 

 

BabyBeGood heeft voor bedrijven op de Negenmaandenbeurs campagnes bedacht en uitgevoerd, onder andere voor de ASN Bank, Ecover, Een Veilig Nest, Ekoplaza, Ella’s Kitchen en het Mama Café Netwerk. Als productiebedrijf helpt BabyBeGood bedrijven bij het trainen vooraf en begeleiden van personeel op de beursvloer.

 

ASNBANKdonkerefamilie

Ecover_3

Babycooking Ekoplaza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u met uw bedrijf interesse om deel te nemen aan de grootste zwangerschapsbeurs van de Benelux (59.000 bezoekers in 2016)? Wij helpen u graag bij het bedenken van unieke concepten voor uw merk wat goed aansluit bij de beleving van de beursbezoeker.

BabyBeGood-Negenmaandenbeurs