FlairAnnaTamara

In 2010 bedachten Anna Schoemakers & Tamara Peers als reactie op alle varianten van de blije doos een duurzame variant. In juni 2011 resulteerde dit in de geboorte van de BabyBeGood doos. Door het ontwikkelen van deze doos kwamen ze in contact met vele spelers op de duurzame babymarkt. Deze begonnen BabyBeGood steeds vaker te benaderen voor het meedenken en het uitwerken van concepten.

BabyBeGood weet dankzij hun originaliteit en verrassende ideeën hun doelgroep te bereiken. In 2012 heeft dit geleid tot een aantal leuke campagnes voor zowel BabyBeGood als andere partijen. Voor meer informatie hierover bekijk de projecten.

BabyBeGood is inmiddels een creatief concept/projectbureau en (be)denkt graag met u mee. Dankzij een groot netwerk van bewuste moeders en professionals realiseren zij hun projecten. Voor vragen/opmerkingen neem vrijblijvend contact op.

In aanloop van en tijdens de Negenmaandenbeurs verzorgen wij de mintgroene communicatie waaronder de social media van het Puur Baby Plaza, zetten wij een workshop paviljoen neer en bedenken wij succesvolle pr events.