NANNYcare geitenmelk zet dit jaar een nieuwe belevenis neer op de Negenmaandenbeurs: een geitenmelk smoothie proeverij waar de bijna 60.000 beursbezoekers zelf de smaak van geitenmelk kunnen ervaren. De proeverij van NANNYcare op de beurs is tevens de kick off van een landelijke tour langs mama café’s door voedingskundigen.

NANNYcare smoothies op de Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is dé grootste consumentenbeurs van de Benelux voor zwangeren en kersverse ouders. Flesvoeding producent NANNYcare zal tijdens de beurs aanwezig zijn met een interactieve stand waar beursbezoekers kunnen proeven van versgemaakte fruitsmoothies met een vleugje geitenmelk. Op het gebied van geitenmelk zijn er deskundigen aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen.

NANNYcare bij mama café’s in Nederland

Van maart tot augustus 2017 bezoeken de voedingskundigen Veronique Hundscheid en Margriet de Rijk namens NANNYcare vijf mama café’s in Nederland. Tijdens de workshop gaan de experts in op vragen van de bezoekers over gezonde voeding voor kinderen van 0-4 jaar. Ook vindt er een leuke en leerzame NANNYcare geitenmelk quiz plaats. De bezoekers krijgen een goodybag mee naar huis.

Over NANNYcare

NANNYcare flesvoeding op basis van geitenmelk is afkomstig uit Nieuw-Zeeland, waar geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. Er worden geen groeibevorderende middelen aan de geiten gegeven.

Voor data en locaties van de workshops bekijk: www.babybegood.nl/nannycare