• humm
  Hi, ik ben Mascha, mama van Lennox (juni ’16) en getrouwd met Joost. Ik heb met veel plezier een product van Humm mogen testen. Lees hieronder mijn review. Je kunt ons volgen op Instagram.

  Met HUMM heb je handig, (h)eerlijk en hip beddengoed waar je baby of peuter heerlijk onder slaapt. Mooi voor je kindje, de wereld en voor jou!

  Humm

  Zo belooft Humm ons. Wij mogen het prachtige wieglakentje van Humm proberen en omdat ik net een nichtje heb van 3 maandjes (Lena Liv 😘) heb en Lennox alweer een grote knul van 1,5 jaar is, kon ik mijn zusje verrassen met het biologisch katoenen wieglaken van Humm.

  Handig Humm wieglaken

  Mijn zus vond het een schattig lakentje, handig ook om je baby goed mee in te stoppen zodat het Humm lakentje niet losraakt. Deze kleur en print zie je niet vaak, leuk als het net even afwijkt van de standaard roze en blauwe kleurtjes. Mijn zus is blij en gaat het lakentje vast vaak gebruiken.

  Humm en biologisch katoen

  Ik vind het zelf mooi dat het van biologisch katoen is gemaakt. Je staat er niet vaak bij stil, maar dat katoen vervuilend is voor mens en milieu vind ik een naar idee. Ik weet wel dat je kleertjes eerst moet wassen voor gebruik. Je staat er alleen te weinig bij stil dat dit ook moet om stoffen zoals pesticiden eruit moet spoelen. Baby’tjes zijn hartstikke klein. Geen nare stofjes in hun buurt! Kortom, een pluim voor Humm. Ik hoop dat ze hun collectie nog verder uitbreiden.

  Ik heb in ieder geval veel geleerd van hun blogs.