Van kleine spruit tot toffe peer

Recepten met groente en fruit om van te groeien

Hoe eet mijn kind elke dag voldoende groente en fruit? Dé vraag die elke (aanstaande) ouder zich stelt. In het familiekookboek Van kleine spruit tot toffe peer wordt op deze vraag antwoord gegeven. 
 
Dit vrolijke kook-, kijk-, leer- en doeboek voor papa’s en mama’s (in spe) leert je kinderen samen met jou hoe leuk, gezond én lekker groente en fruit zijn. Van kleine spruit tot toffe peer is ideaal voor drukke ouders want elk recept is gemaakt voor het hele gezin, inclusief baby.

Vrijdag 25 mei was de feestelijke lancering van het boek en vanaf vandaag is het boek beschikbaar in de (online) boekhandel!

Gees van Asperen is receptontwikkelaar, foodstylist, kookboekauteur en mede oprichter van GoodBabyFood waarmee ze zich richt  op gezonde voeding voor aanstaande en kersverse ouders en hun spruitjes. Ze geeft ouders tips hoe je het eten van groente en fruit leuk, lekker en vanzelfsprekend maakt binnen het gezin. Niet alleen voor de fysieke maar ook voor de geestelijke groei van de toekomstige generatie.