//Vertel je Geboortenis – ontroerende geboorteverhalen gebundeld

Vertel je Geboortenis – ontroerende geboorteverhalen gebundeld

Lancering Vertel je Geboortenis OnceUponaTree 7

Een aantal weken geleden lanceerde Stichting de Geboortenis samen met OnceUponaTree het boekje ‘Vertel je Geboortenis’. Het boekje is een bundel met ontroerende geboorteverhalen. Op 2 oktober is deze bundel officieel uitgereikt aan oprichtster van het Babyhuis, Barbara Muller.

Over Vertel je Geboortenis

Om een beeld te kunnen schetsen van de huidige Nederlandse geboortecultuur sloegen Stichting de Geboortenis en OnceUponaTree hun handen in een en creëerden deze bundel. Tijdens de expositie en via social media nodigden ze mensen uit hun geboorteverhaal in te sturen. Een verhaal, gedicht, foto, schilderij. De inzendingen zijn samen met twee verhalen uit het Babyhuis gebundeld in het boekje ‘Vertel je Geboortenis’. En vervolgens uitgegeven dankzij steun van de sponsors Kindergarden, ZinKraamzorg, DoinDordt en Qukel Speelgoed.

Steun het Babyhuis

Het boekje is te koop voor €4,50 en daarmee steun je gelijk het Babyhuis. Het Babyhuis is bedoeld om kinderen die in minder goede omstandigheden geboren worden ook een goed begin te geven.

Meer informatie is hier of hier te vinden.

Bekijk ook de volgende websites: www.het-geboortehuis.nl, www.onceuponatree.nl of www.geboortenis.nl

Lancering Vertel je Geboortenis OnceUponaTree 3auteursfoto Barbara Muller

 

By | 2018-06-03T16:29:08+00:00 21 oktober, 2015|Zwanger|Reacties uitgeschakeld voor Vertel je Geboortenis – ontroerende geboorteverhalen gebundeld

About the Author:

Judith Versteeg (20), webredacteur van BabyBeGood, communicatie stagiaire en dol op lezen, schrijven en haar neefje van 2 jaar.