Een paar weken geleden was BabyBeGood op de boekpresentatie van ‘Mag ik nog een hapje’ van Francesca van Berk. Op deze zonnige middag mochten kinderen meedoen aan een kruidenquiz, zelf gezonde spiesjes maken en met een echte kok flammkuchen in de professionele keuken van Mama Kelly maken. Het was een feestje! Goed nieuws voor onze volgers: BabyBeGood geeft twee boeken weg.

Over het kookboek ‘Mag ik nog een hapje’
Kinderen die met een glimlach aan de eettafel zitten en alles eten, dat willen we allemaal wel.
In de praktijk is dit vaak een hele uitdaging en iets waar veel ouders dagelijks mee worstelen. Om de allerkleinsten zo veel mogelijk te laten proeven en eten moet je dit tot een onderdeel van de opvoeding maken. Francesca van Berk noemt dit de culinaire opvoeding, een aanpak die ze heeft ontwikkeld toen ze zelf moeder werd. Haar zoontje, nu 4, geniet net zoveel van mosselen, sinaasappels en radijsjes als van een patatje. Want ook dat laatste hoort erbij.In Mag ik nog een hapje? beschrijft Francesca alle stappen van deze culinaire opvoeding. Het boek staat vol praktische tips en recepten voor het hele gezin, met aanpassingen voor de allerkleinsten.

WendyvanBreeFotografie-12

Deelnemen aan de winactie
Deelnemen kan door onze Facebook pagina te liken en ons hieronder te laten weten waarom je het boek wilt winnen. De winnaar wordt op 26 mei 2016 bekend gemaakt.