GoodBabyFood workshopprogramma

11.00 – 15.00 uur
Kleurrijk koken voor het hele gezin

In de workshop kun je lekkere groenten proeven, doe je inspiratie op en zie je hoe makkelijk het is om een gezonde maaltijd voor jou en je gezin te maken. Verloskundige en co founder van het 9 Maanden Menu, Linda Rentes geeft antwoord op prangende vragen over gezonde voeding voor jou in de zwangerschap.
Door: Linda Rentes

15.00 – 18.00 uur
GA VOOR KLEUR – BEGIN BIJ DE WORTEL
smaakvolle en kleurrijke babyhapjes

Wanneer begint de smaakontwikkeling bij je kleine spruit? Hoe ervaart je baby zo’n eerste hapje? En hoe kan jij als ouder ervoor zorgen dat je in no time smaakvolle en kleurrijke babyhapjes op tafel tovert? Antwoord op deze vragen en nog veel meer informatie en inspiratie ontvang je tijdens deze workshop van GoodBabyFood.

Onderdeel van de ‘Ga voor Kleur’ campagne

18.00 – 22.00 uur
Van Kleine Spruit tot Toffe Peer 

Hoe zorg je ervoor dat jouw kleine spruit opgroeit tot een toffe peer met lekker veel groente- en fruit momenten gedurende de dag? Niet alleen voor de fysieke maar ook voor de geestelijke groei? Gees van Asperen – auteur van het boek Van Kleine Spruit tot Toffe Peer (mei 2108 in de winkel) laat met heel veel praktische tips zien hoe leuk en lekker groente is, wat je er allemaal mee kunt doen en hoe je hier samen met je kindje van kunt genieten.

Onderdeel van de ‘Ga voor Kleur’ campagne