Oh-Lief-natuurlijke-verzorgingsproducten
Wat een eer dat Baby Be Good mij heeft uitgenodigd als gastredacteur! En wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn verhaal. Hi, ik ben Esther, 34 jaar en geboren Rotterdamse. Ik ben de mama van Jonah (2) en Louen (1) en heb sinds 2016 mijn eigen bedrijf: I Love Organics. Op het moment ben ik druk bezig met de natuurlijke verzorgingsproducten van Oh-Lief in Nederland. Al met al een dynamisch leven en daar geniet ik elke dag onwijs van.

Esther-Oh-Lief-natuurlijke-verzorgingsproducten-met-familie

Samen met lieve Rotterdammertjes

Duurzame alternatieven, samen weten we meer, toch?!

Zowel voor mijn kindjes als voor mezelf maak ik daarom zoveel mogelijke duurzame keuzes die vaak makkelijk zijn in te passen in ons drukke bestaan. Er zijn talloze alternatieven voor producten die we dagelijks gebruiken, je moet het alleen wel even weten.

Zeker als het op cosmetica aankomt, worden er nog vaak schadelijke of ongezonde ingrediënten in producten gebruikt, zelfs voor kleine baby’s. Er is hierover nog veel onwetendheid. De hoogste tijd voor verandering als je het mij vraagt!  Als moeder van twee kleine kindjes en ervaringsdeskundige op het gebied van cosmetica vertel ik je graag meer over de verzorging van jouw baby. Waar kun je op het letten bij het kiezen voor goede producten en welke stofjes zijn bijvoorbeeld een absolute NO-GO. Over een paar weken gaan we hier dieper op in, hou Babybegood goed in de gaten!

Verder geef je met plezier een kijkje in mijn leven en deel graag mijn duurzame ‘ontdekkingen’ tot nu toe. Ik ben erg benieuwd of jij ook nog tips hebt! Deel ze gerust in de comments hieronder. Samen weten we meer, toch?!

Droomreis Oh-lief

Nadat ik bijna 10 jaar had gewerkt voor een commercieel cosmetica bedrijf werd het tijd voor iets anders, ik wilde graag iets voor mezelf beginnen. Wat dat precies zou zijn wist ik nog niet, wel dat ik op zoek was naar meer ‘diepgang’.

Met dat idee in mijn achterhoofd, ging ik op (droom)reis naar Zuid-Afrika. Zwanger van ons eerste kindje, las ik in het vliegtuig in het prachtige Zuid-Afrika een artikel over de 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s van Oh-lief. Het verhaal sprak me direct aan! In Nederland had ik al wat research gedaan naar natuurlijke verzorgingsproducten voor mijn baby, maar zo’n mooi en puur verzorgingsmerk had ik nog niet eerder gezien. Ik kocht in Kaapstad de Oh-lief verzorgingsproducten, wow wat een heerlijke producten en een duurzame aanpak (daarover later meer), echt een cadeautje!

Dit was het bedrijf dat ik wilde starten. Eenmaal weer terug in Nederland heb ik meteen contact opgenomen met Oh-lief over de verkoop in Nederland en ben ik sinds 2016 de trotse distributeur van dit geweldige merk!

Ik ben nu weer terug in Zuid-Afrika. Hier breng ik een bezoek aan de fabriek van Oh-lief en ik heb onderzoek gedaan naar hun duurzame aanpak! Hierover komende tijd meer….

Tot snel!

Liefs, Esther

www.ohlief.nl

Oh-Lief-natuurlijke-verzorgingsproducten